NEWBORNSESSIE

 

Is er een nieuw babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van pure newborn foto’s.

 

Voor
We hebben elkaar via de mail, telefonisch of persoonlijk gesproken en we hebben een optie datum rondom de uitgerekende datum vastgezet. Newborn fotografie vindt altijd binnen 2 tot 3 weken bij jullie thuis plaats nadat de baby is geboren. Het liefst fotografeer ik de baby’s binnen 15-20 dagen. Binnen deze dagen zijn ze nog erg flexibel en slapen ze nog veel. Is de baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem! We plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in mocht er een plekje vrijgekomen zijn in mijn agenda. Eventueel kunnen we altijd nog uitwijken naar een babysessie mocht dit van toepassing zijn.

 

Tijdens
Zorg ervoor dat het babytje net een warm badje, een schone luier en/of de voeding heeft gehad, zodat hij/zij daarna heerlijk in slaap kan vallen. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren babytje met een zacht of licht outfitje aan in een lichte ruimte in jullie huis. Ook leg ik graag het babykamertje vast en fotografeer ik het liefst op jullie slaapkamer (meestal valt hier het meeste daglicht naar binnen). Denk daarom even goed na over het dekbed dat erop zit en aan de warmte (geen raam open, liefst een warme temperatuur). Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit tijdens de newbornshoot. Dit past goed bij het geheel. Heb je thuis nog een mooie gehaakte omslagdeken of iets anders dat je graag herinnerd wilt hebben? Leg dit dan gerust klaar dan gaan we samen aan de slag om er iets onvergetelijks van te maken!

 

Newbornfotoshoots fotografeer ik het liefst in de ochtend (rond 10.00 uur), dus vaak spreken we af direct na de eerste voeding in de ochtend. Kleintjes zijn dan vaak het meest ontspannen en kunnen door de voeding ook (hopelijk) lekker slapen. Mocht de baby toch niet zijn dag hebben, is dat geen reden voor paniek. We kunnen alle tijd nemen als dat nodig is en in het ergste geval plannen we een andere dag in. Het blijven natuurlijk baby’s. Er is tussendoor tijd om te voeden, te verschonen (ja, dit hoort er ook bij!) en om te knuffelen. 

 

Na
Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, kan ik aan de slag met jullie fotoboek! Zodra deze af en besteld is kun je deze binnen enkele dagen op de mat verwachten. De foto’s uit het boek en de rest van de mooiste foto’s ontvang je dan ook nog eens in grote resolutie van mij via de mail. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zul je nooit foto’s hoeven na te bestellen. Vergeet je foto’s niet direct te downloaden en goed op te slaan! Ik bewaar helaas niet alles.

€ 175

BASIS PAKKET

🌿    10 HR bestanden - afwisseling van kleur en zwart-wit

 

🌿   Online gallerij, kies zelf je foto’s!

🌿    Foto's van broers/zussen & Ouders

🌿    Digitaal aangeleverd via Wetransfer

🌿    Advies voor styling tijdens voor en tijdens de shoot
🌿    LifeStyle en/of Geposeerde Newborn foto´s

🌿    1 uur fotografie
🌿    Geen voorrijkosten tot 5 km buiten Drachten 

 

 

💎 EXTRA 💎

·      Extra foto's bijkopen (€ 7,50 per foto)

·      Alle bestelde foto's op USB-stick (€ 20,-)
(GRATIS verzending)

·      Linnen fotoalbum 15 x 15 - (€ 50,-)
(GRATIS verzending)

 

 

 

 

 

 

 

 € 225

 MEDIUM PAKKET - MEEST GEKOZEN -

🌿    20 HR bestanden - afwisseling van kleur en zwart-wit

 

🌿    Online gallerij, kies zelf je foto’s!

🌿    Foto's van broers/zussen & Ouders

🌿    Gekozen foto's aangeleverd op USB
       (GRATIS verzending of persoonlijke aflevering)

🌿    Advies voor styling tijdens voor en tijdens de shoot
🌿    LifeStyle en/of Geposeerde Newborn foto´s

🌿    1,5 uur fotografie 
🌿   
Geen voorrijkosten tot 5 km buiten Drachten

 

 

 

💎 EXTRA 💎

·      Extra foto's bijkopen (€ 7,50 per foto)

·      Linnen fotoalbum 15 x 15 - (€ 50,-)
(GRATIS verzending)

 


€ 295

 COMPLEET PAKKET

🌿   40 foto's 

 

🌿    Online gallerij, kies zelf je foto’s!

🌿    Foto's van broers/zussen & Ouders

🌿   Advies voor styling tijdens voor en tijdens de shoot

🌿    LifeStyle en/of Geposeerde Newborn foto´s

🌿    maximaal 2 uur fotografie 
🌿    Geen voorrijkosten tot 5 km buiten Drachten