INFORMATIE


In mijn hoofd kan ik zo terug naar het moment dat ik wist dat ik zwanger was en het moment kwam dat onze eerste liefdesbaby werd geboren. Veel te vroeg, heel onwerkelijk en ontzettend oneerlijk. Een strijd die we niet zouden kunnen winnen. Wat een spijt heb ik gehad dat er van mijn zwangerschap van hem te weinig tastbare herinneringen zijn gemaakt. Veel zitten in mijn hoofd, maar wat had ik graag van die zwangerschap nog mooie foto’s gehad. Ik dacht alles wel te kunnen onthouden, maar niets was minder waar. Nog 2 mooie zwangerschappen volgenden en 2 wolkjes van baby’s zijn in de jaren daarna geboren.

 

Hoe intens je bepaalde dingen ervaart, je vergeet altijd kleine dingen. Met de jaren worden de foto's een steeds kostbaarder bezit. De emotionele waarde blijft stijgen naarmate de jaren verstrijken. De beelden in je hoofd vervagen, het fotoalbum haalt die waas van je herinneringen weg en daarom zijn ze, naar mijn mening, onmisbaar geworden in het leven.

 

De eerste glimlach, de eerste blik van herkenning, de eerste geluidjes. Ze stonden voor altijd in mijn geheugen. Tenminste dat dacht ik, maar op een dag besef je ineens dat het allemaal heel erg snel gaat 

 

“Love at first sight” het bestaat echt! Net als onvoorwaardelijke liefde en dit leg met al mijn liefde voor jullie vast!

Pure fotografie. Omdat het altijd bijzonder is om verwacht geluk, het prille begin en alle mijlpalen vast te mogen leggen. Op een natuurlijke en intense manier. 
Tijdloos en puur zoals ze zijn. De foto van de werkelijkheid. Omdat op die manier het gevoel het beste bewaard blijft. Herinneringen aan een heel bijzondere tijd. Een tijd waar ik je door mijn fotografie nog vaak mee naartoe wil nemen en laten herbeleven

 

~ Anna ~

 


 

 

 

L E T S   S T A Y   C O N N E C T E D